Servicii oferite

Cu o experiență de peste 11 ani în industria fotografiei, îți oferim o varietate de servicii din care poți alege.

Interacțiunea cu oamenii este unul din punctele noastre forte, iar cand vine vorba de amintiri suntem printre cei mai experimentați din piață. Fie că îți dorești ca invitații tăi să plece cu o amintire memorabilă de la eveniment, fie pur și simplu vrei să îți umpli frigiderul cu amintiri magnetice, noi te putem ajuta

Fotografiile sunt mici capsule ale timpului, în care sunt captate cele mai frumoase momente din viață.

Ele sunt, practic, singurele mașini ale timpului pe care le avem (la moment). Pentru că înțelegem importanța unei fotografii bune făcute la momentul potrivit, ne facem treaba cu pasiune și profesionalism.

Alege unul (sau mai multe) dintre serviciile noastre și hai să facem timpul să stea în loc!

SERVICII OFERITE

Magneți de frigider

cabină foto

Magnet Gift Box

Frigiderul nu trebuie să te ademenească doar cu mâncare! 


Îți printăm pozele preferate pe magneți, pentru ca să îți aduci aminte de cele mai frumoase momente de fiecare dată când deschizi ușa frigiderului!

SUNTEM ACOLO ÎN 4 PAȘI SIMPLI!

1. contactează echipa noastră

Hai să stăm puțin de vorbă și să vedem ce servicii se pliază cel mai bine pe necesitățile tale.

2. VENIM LA TINE

Venim la locația stabilită, fie la o conferință la sediul companiei sau la o petrecere privată, la un concert live sau o petrecere de Revelion.

3. LIVRĂM POZELE

Ne mândrim nu numai cu calitatea fotografiilor noastre, ci și cu viteza la care ți le livrăm - a doua zi le găsești pe site-ul nostru, de unde le poți descărca numai tu.

4. LE PRINTĂM PE MAGNEȚI

Dacă nu te mulțumești doar cu pozele în format digital, avem o idee bună pentru tine - ce zici să le printăm pe magneți? Vei putea da cu ochii de ele de fiecare dată când treci pe lângă frigider și ve retrăi acele momente speciale.

TESTIMONIALE

Colaborarea dintre noi și Magneto a inceput o data cu deschiderea Berariei H, asadar este una de durată și succes. Echipa este una tânără, dinamică, receptivă la nevoile noastre și, poate cel mai important, este eficientă. Dincolo de toate aceste aspecte apelăm la Magneto pentru toate concertele noastre și nu sunt puține, dar niciodată nu ne-au dezamăgit. Standardele noastre sunt înalte, iar ei nu doar că le ating, dar le depășesc. Îi recomandăm cu drag pentru că sunt o echipă grozavă!

BERARIA H
Have fun now,
Rember later!