Servicii individuale

Cu o experiență de peste 11 ani în industria fotografiei, îți oferim o varietate de servicii din care poți alege.

De la headshots pentru echipa ta la concerte live, alege opțiunea care ți se potrivește și fotografii noștri profesioniști vor veni înarmați cu aparatele lor foto gata să îți facă cele mai cool poze ever.

Fotografiile sunt mici capsule ale timpului, în care sunt captate cele mai frumoase momente din viață.

Ele sunt, practic, singurele mașini ale timpului pe care le avem (la moment). Pentru că înțelegem importanța unei fotografii bune făcute la momentul potrivit, ne facem treaba cu pasiune și profesionalism.

Alege unul (sau mai multe) dintre serviciile noastre și hai să facem timpul să stea în loc!

SERVICII OFERITE

Noi ne-am gândit cam la tot ce ai avea nevoie în materie de fotografie, de aceea venim cu o listă generoasă de opțiuni din care să poți alege.

Office Studio Session - Headshots

Dacă te surprinzi dând scroll pe LinkedIn și admirând cu ciudă pozele de profil ale altor oameni, nu fi trist!

 

Venim la biroul tău și îți facem cele mai cool headshots, în care vei arăta like a boss.

Conferințe / Prezentări

După ce te-ai pregătit cu săptămânile (sau lunile!) pentru conferința asta, ar fi păcat să nu poată nimeni să-ți facă niște fotografii mișto.

Team building

Plecăm cu tine și echipa ta la munte, la mare, sau oriunde vreți voi, ca să tragem cadrele alea mișto în timp ce voi vă distrați, vă jucați sau stați pur și simplu la taclale.

Corporate Events

Niște fotografii cu momentele frumoase petrecute împreună sunt acel lucru la care te poți uita ca să te calmezi atunci când crezi că îți urăști colegii.

Product Photoshoot

Ai investit atâta timp, bani și suflet în produsul tău… Doar n-ai muncit degeaba! Cheamă o echipă de profesioniști să îi facă niște poze pe măsură!

Day in the life

Nu suntem detectivi, dar în cazul ăsta o să te urmărim non-stop timp de o zi, ca să captăm în poze exact cum arată viața ta. 


(Disclaimer: cadrele de pe canapea nu se transformă, la montaj, în cadre de la sală!)

Magnet Gift Box

Frigiderul nu trebuie să te ademenească doar cu mâncare! 


Îți printăm pozele preferate pe magneți, pentru ca să îți aduci aminte de cele mai frumoase momente de fiecare dată când deschizi ușa frigiderului!

Team Shots

Team work makes the dream work! La un moment dat, echipa ta devine o a doua familie. Venim să facem poze la toată echipa - la birou, într-un studio foto, sau în orice altă locație selectată de voi.

Location Shots

Vrei să vină tot mai mulți oameni la restaurantul tău? 


Poate vrei să le arăți ce atmosferă grozavă ai la sala ta de fitness, sau cât de bine se distrează lumea la clubul tău de noapte? 


Noi îți facem cele mai tari poze cu localul tău!

De ce să ne alegi pe noi

Tu și echipa ta vă doriți să păstrați momentele frumoase de la team building-uri/conferințe/concerte pentru mult timp.

Îți dorești ca compania ta să fie prezentată în cea mai bună lumină prin poze de calitate.

Tu și membrii echipei tale sunteți prea simpatici ca să nu aveți mai multe poze cu voi.

Vrei să știi că ai mereu la îndemână o echipă de fotografi profesioniști și responsabili atunci când ai un eveniment important.

TESTIMONIALE

Colaborarea dintre noi și Magneto a inceput o data cu deschiderea Berariei H, asadar este una de durată și succes. Echipa este una tânără, dinamică, receptivă la nevoile noastre și, poate cel mai important, este eficientă. Dincolo de toate aceste aspecte apelăm la Magneto pentru toate concertele noastre și nu sunt puține, dar niciodată nu ne-au dezamăgit. Standardele noastre sunt înalte, iar ei nu doar că le ating, dar le depășesc. Îi recomandăm cu drag pentru că sunt o echipă grozavă!

BERARIA H
Viața e făcută din amintiri.
Hai să le creăm împreună!