Obține cele mai profi fotografii pentru compania ta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, dictumst eget per. Proin facilisis sagittis nisi fames porttitor dignissim mattis pharetra platea arcu.

“Good photography
can make or break a brand.”

Trăim în era digitală. 

 

De aceea, prezența online a companiei tale contează acum mai mult ca oricând.

 

Clienții tăi află despre tine și interacționează cu brandul tău în primul rând pe internet – pe social media, pe site-ul tău și prin reclame online. 

 

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Pare a fi un clișeu, dar este adevărat. 

 

Fotografiile transmit ceea ce cuvintele deseori nu pot spune, iar povestea brandului tău poate fi spusă mai bine prin poze.

6 motive pentru care ai nevoie de fotografii profi:

Atrag atenția consumatorilor și fac o bună primă impresie

îți oferă un avantaj în fața altor companii care au fotografii de calitate mai slabă

clienții tăi apreciază atitudinea ta față de conținutul tău online și timpul pe care îl investești în acesta

clienții tăi vor să vă vadă! Pe tine, echipa ta, biroul vostru, produsele voastre, procesul de lucru, ba chiar și team buildingurile și petrecerile de Halloween sau revelion

fotografiile bune creează o atmosferă. Fie că ai un restaurant sofisticat, un salon de hairstyling sau o companie IT, fotografiile profi pot spune povestea brandului tău și îi pot hipnotiza pe viitorii (și actualii) tăi clienți.

calitatea fotografiilor profi este imbatabilă, chiar dacă tu și echipa ta vă faceți selfie-uri cu ultimul iPhone

SERVICII INCLUSE IN PACHETE

Noi ne-am gândit cam la tot ce ai avea nevoie în materie de fotografie, de aceea venim cu o listă generoasă de opțiuni din care să poți alege.

Office Studio Session - Headshots

Dacă te surprinzi dând scroll pe LinkedIn și admirând cu ciudă pozele de profil ale altor oameni, nu fi trist!

 

Venim la biroul tău și îți facem cele mai cool headshots, în care vei arăta like a boss.

Conferințe / Prezentări

După ce te-ai pregătit cu săptămânile (sau lunile!) pentru conferința asta, ar fi păcat să nu poată nimeni să-ți facă niște fotografii mișto.

Team building

Plecăm cu tine și echipa ta la munte, la mare, sau oriunde vreți voi, ca să tragem cadrele alea mișto în timp ce voi vă distrați, vă jucați sau stați pur și simplu la taclale.

Corporate Events

Niște fotografii cu momentele frumoase petrecute împreună sunt acel lucru la care te poți uita ca să te calmezi atunci când crezi că îți urăști colegii.

Product Photoshoot

Ai investit atâta timp, bani și suflet în produsul tău… Doar n-ai muncit degeaba! Cheamă o echipă de profesioniști să îi facă niște poze pe măsură!

Day in the life

Nu suntem detectivi, dar în cazul ăsta o să te urmărim non-stop timp de o zi, ca să captăm în poze exact cum arată viața ta. 


(Disclaimer: cadrele de pe canapea nu se transformă, la montaj, în cadre de la sală!)

Magnet Gift Box

Frigiderul nu trebuie să te ademenească doar cu mâncare! 


Îți printăm pozele preferate pe magneți, pentru ca să îți aduci aminte de cele mai frumoase momente de fiecare dată când deschizi ușa frigiderului!

Team Shots

Team work makes the dream work! La un moment dat, echipa ta devine o a doua familie. Venim să facem poze la toată echipa - la birou, într-un studio foto, sau în orice altă locație selectată de voi.

Location Shots

Vrei să vină tot mai mulți oameni la restaurantul tău? 


Poate vrei să le arăți ce atmosferă grozavă ai la sala ta de fitness, sau cât de bine se distrează lumea la clubul tău de noapte? 


Noi îți facem cele mai tari poze cu localul tău!

De ce să alegi unul dintre pachetele noastre de servicii?

Știai că o singură ședință foto te poate costa 100 de euro și mai mult? Ca să nu mai vorbim de fotografiile de produs, unde trebuie să achiți pentru fiecare produs în parte!

Pachetele noastre îți oferă un preț imbatabil.

Beneficiezi de un preț mai redus decât dacă ai cumpăra fiecare serviciu în parte

Ai o singură echipă care se ocupă de tot ce înseamnă fotografie

Fără costuri ascunse

Primești pozele foarte rapid - chiar a doua zi

Cum te asiguri că afacerea ta are mereu cele mai bune fotografii?

E simplu – ne suni pe noi.

Avem pachete de servicii potrivite pentru toate companiile – de la businessuri mici și mijlocii până la corporații.

STARTER

400€

500€

/ lună

PROFESSIONAL

600€

750€

/ lună

BUSINESS

900€

1100€

/ lună

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Iată ce spun partenerii noștri despre noi:

Colaborarea dintre noi și Magneto a inceput o data cu deschiderea Berariei H, asadar este una de durată și succes. Echipa este una tânără, dinamică, receptivă la nevoile noastre și, poate cel mai important, este eficientă. Dincolo de toate aceste aspecte apelăm la Magneto pentru toate concertele noastre și nu sunt puține, dar niciodată nu ne-au dezamăgit. Standardele noastre sunt înalte, iar ei nu doar că le ating, dar le depășesc. Îi recomandăm cu drag pentru că sunt o echipă grozavă!

BERARIA H

Despre Magneto

Avem o experiență de peste 11 ani pe piața de fotografie din România, timp în care am colaborat cu peste 100 de companii, și multe dintre ele ne-au devenit parteneri de lungă durată.  

 

La livrare suntem campioni – ne ocupăm de prelucrarea fotografiilor în cel mai scurt timp, iar tu le poți vedea direct de pe site-ul nostru, la o rezoluție înaltă.  

 

N-o să ne prinzi niciodată cu tema de acasă nefăcută. Venim la tine echipați cu toate cele necesare pentru niște fotografii bune (foarte bune). Utilizăm cele mai performante aparate foto, pentru a-ți oferi calitatea la care te aștepți.

Pentru a înțelege nevoile companiei tale, te
îndemnăm să completezi formularul nostru.