Suntem Magneto, echipa dedicată amintirilor tale

Cine suntem?

De peste 11 ani, suntem dedicați amintirilor tale!

Suntem o echipă fun și profi, pasionată de fotografie. De aceea, de fiecare dată când ai nevoie de niște fotografii mișto, cheamă-ne și fii sigur că vei avea cele mai cool poze ever!

La livrare suntem campioni – ne ocupăm de prelucrarea fotografiilor în cel mai scurt timp, iar tu le poți vedea direct de pe site-ul nostru, la o rezoluție înaltă.

N-o să ne prinzi niciodată cu tema de acasă nefăcută. Venim la tine echipați cu toate cele necesare pentru niște fotografii bune (foarte bune). Utilizăm cele mai performante aparate foto, pentru a-ți oferi calitatea la care te aștepți.

Îți oferim nu numai poze digitale. Le și printăm pe magneți, pentru ca tu să zâmbești nostalgic de fiecare dată când treci pe lângă frigider!

SERVICII OFERITE

Noi ne-am gândit cam la tot ce ai avea nevoie în materie de fotografie, de aceea venim cu o listă generoasă de opțiuni din care să poți alege.

Day in the life

Nu suntem detectivi, dar în cazul ăsta o să te urmărim non-stop timp de o zi, ca să captăm în poze exact cum arată viața ta. (Disclaimer: cadrele de pe canapea nu se transformă, la montaj, în cadre de la sală!)

Team building

Plecăm cu tine și echipa ta la munte, la mare, sau oriunde vreți voi, ca să tragem cadrele alea mișto în timp ce voi vă distrați, vă jucați sau stați pur și simplu la taclale.

Office Studio Session

Dacă te surprinzi dând scroll pe LinkedIn și admirând cu ciudă pozele de profil ale altor oameni, nu fi trist! Venim la biroul tău și îți facem cele mai cool headshots, în care vei arăta like a boss.

Conferințe / Prezentări

După ce te-ai pregătit cu săptămânile (sau lunile!) pentru conferința asta, ar fi păcat să nu poată nimeni să-ți facă niște fotografii mișto.

Corporate Events

Niște fotografii cu momentele frumoase petrecute împreună sunt acel lucru la care te poți uita ca să te calmezi atunci când crezi că îți urăști colegii.

Product Photoshoot

Ai investit atâta timp, bani și suflet în produsul tău… Doar n-ai muncit degeaba! Cheamă o echipă de profesioniști să îi facă niște poze pe măsură!

Magnet Gift Box

Frigiderul nu trebuie să te ademenească doar cu mâncare! Îți printăm pozele preferate pe magneți, pentru ca să îți aduci aminte de cele mai frumoase momente de fiecare dată când deschizi ușa frigiderului!

Team Shots

Team work makes the dream work! La un moment dat, echipa ta devine o a doua familie. Venim să facem poze la toată echipa - la birou, într-un studio foto, sau în orice altă locație selectată de voi.

Location Shots

Vrei să vină tot mai mulți oameni la restaurantul tău? Poate vrei să le arăți ce atmosferă grozavă ai la sala ta de fitness, sau cât de bine se distrează lumea la clubul tău de noapte? Noi îți facem cele mai tari poze cu localul tău!

Fă cunoștință cu fotografii noștri! Înarmați cu
aparatele lor foto, ei fac timpul să stea în loc!

liliana lupu

Liliana Lupu

carla radulescu

Carla Rădulescu

daniel bucur

Daniel Bucur

ioana apostol

Ioana Apostol

adrian lupu

Adrian Lupu

tayfun kayabasi

Tafyun Kayabasi

roxana vadanu

Roxana Vădanu

mihai popescu

Mihai Popescu

Viața înseamnă amintiri.
Hai să le creăm împreună!